Samenwerking toekomstgericht ondernemen

Samenwerking draait om wederkerigheid. Autobedrijven verkopen ons product, wij zorgen voor een alternatief businessmodel met aantrekkelijke marges en provisies. Samenwerking draait ook om co-creatie. Daarom luisteren wij naar onze afnemers en bepalen wij samen hoe wij onze producten doorontwikkelen. Samen zorgen wij ervoor dat autobedrijven van waarde zijn en blijven voor eindklanten.

Carmeleoncalculator

Hoe gaat een samenwerking met carmeleon in zijn werk?

Het inrichten van de online tools en het proces voor iedere autobedrijf individueel, kost Carmeleon tijd en geld. Een behoorlijke investering die wij voor onze rekening nemen. Daarvoor in ruil vragen wij een positieve business case. In de praktijk blijkt deze potentie niet voor iedereen haalbaar. Daarom stellen wij altijd een kennismaking voor. Deze vraag je hier aan. Hoe het verder in zijn werk gaat, zie je in de afbeelding hieronder.

Kennismakingsgesprek aanvragen
Carmeleon Autosleutel

In vier stappen naar een succesvolle samenwerking

Je vult daarvoor onderstaand formulier in, inclusief de gevraagd informatie. Op basis hiervan nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we de verwachtingen en de doelen en maken wij samen een schets voor de business case. Is de business case positief?

Als we samen besluiten ervoor te gaan stellen wij de overeenkomst op en vragen deze aan bij AFM. Alles gaat jouw kant op ter ondertekening en voor aanlevering van benodigde documenten. De kosten die hiermee gemoeid zijn, nemen wij voor onze rekening. Is het dossier (de overeenkomst en alle bijbehorende documenten) compleet?

Nadat we alles retour hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, ontvang jij binnen 24 uur de inlog voor het portaal. Het systeem is dermate intuïtief dat je heir zelf mee aan de slag kunt. Om toch alle vragen voor te zijn en jullie 100% volleerd op weg te helpen plannen een training op locatie. Daarna kun je het aanbieden en verzekeringen en financieringen volledig vanuit dit portaal aanbieden.

Carmeleon pleit voor een lange termijn relatie. Daarin moet je investeren. Daarom bezoeken onze ervaren buitendienstspecialisten regelmatig de aangesloten autobedrijven. Om van elkaar te leren en elkaar te helpen. Zo kunnen wij de relatie onderhouden en aanpassen op basis van jouw behoeften.

Carmeleon Ipad

Voordelen carmeleon op een rij

 • Aantrekkelijke provisie
 • Direct acceptatie- en verwerkingsproces
 • Een eenvoudige verkooptool voor autoverkopers
 • Inclusief een krachtige CRM-tool voor verzekeringen en financieringen
 • Extra klantenservice: je helpt de klant meteen op weg en bindt ze aan je
 • Meest digitale verzekeringsmaatschappij
 • Telefonische bereikbaarheid binnen 10 seconden
 • Binnen 24 uur aan de slag via jouw eigen portaal
 • Verkooptraining op locatie
 • Investeringskosten zijn voor rekening van Carmeleon
 • Zekerheid door samenwerking met grote banken
 • Bijna dertig jaar ervaring
Vraag hier een kennismakingsgesprek aan